« Terug naar Blog

.Green Peace prints

Geplaatst door Henri

Green Peace

Green Peace

Green Peace

Green Peace heeft in ieder geval effect op mij met deze tekeningen. Met het feit dat ze erg gaaf zijn bedacht en getekend, maar ik weet niet of ik er nu milieu-bewuster van wordt. Stijl doet me denken aan een oude versie van Grimm’s sprookjes die ik in de kast heb liggen.

Via FastCodesign.com

Dit bericht is geplaatst in Grafisch Ontwerp, Illustratie.

2 Reacties op Green Peace prints

  1. Niels schreef:

    Ok.

  2. Henri schreef:

    Fijn dat je het accepteert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>